UITBREIDING JAREN 30 WONING

De uitbreiding van deze 6 jaar geleden door ons ontworpen woning is gereed. De woning is uitgebreid met een kelder en een bijgebouw.

Jorgen Blom: ‘We waren meteen enthousiast toen Terry de eerste schetsen van onze nieuwe woning neerlegde. Met zijn talent om ‘tussen de regels door’ te luisteren had hij al onze wensen gevat in een aansprekend en passend ontwerp’

GARAGE VAN BOXEL

Voor Autobedrijf van Boxel in Galder is een nieuwe garage ontworpen. De bouw is al ver gevorderd en zal binnenkort in gebruik genomen worden.

STROBOUW CHAAM

Voor dit bijzondere project in Chaam zijn circulair en nagroeibaar bouwen met elkaar gecombineerd. Als constructie van het pand is de oude constructie van de schuur va de molen van Ulvenhout volledig hergebruikt. Daarna zijn de wanden opgetrokken met strobalen en het dak geisoleerd met vlas en gedekt met riet. Een duurzame parel.

VERBOUWING GALDER

Voor een woning in Galder is een duurzame uitbreiding ontworpen. Een ware transformatie. Zowel wel de woning als de nieuwe installatie worden uitgewerkt met een hoge duurzame ambitie.